TETESEPT Hokuspokus koupelová sůl, 45g

TETESEPT Hokuspokus koupelová sůl, 45g

TETESEPT Hokuspokus koupelová sůl, 45g

Sůl do koupele s kouzelnými barvami uvnitř obsahuje speciální kombinaci určenou pro citlivou dětskou pokožku, a to díky obsahu makadamového oleje a kakaového másla. Z běžné koupele se stane nekonečná zábava, která vykouzlí úsměv nejen dětem, ale i jejím blízkým.

Celý popis
- +

TETESEPT Hokuspokus koupelová sůl, 45g

Barevná koupel Hokuspokus obsahuje recepturu s olejem z makadamiových ořechů a kakaovým máslem, která je pečující o pokožku, speciálně přizpůsobená citlivé pokožce dětí.

Vlastnosti

  • Kouzelná koupel s ovocnou vůní broskví a receptem na zdravou pokožku z oleje z makadamiových ořechů a kakaového másla
  • Nyní s malými příběhy o koupání
  • Dermatologicky schválená snášenlivost s pokožkou
  • Mírně čistící a výživné
  • S potravinářským barvivem
  • Bez silikonu, parafinů a minerálních olejů
  • Voda do koupele nezanechává skvrny na pokožce, vlasech ani vaně
  • Pro děti od 3 let

Použití

Nejprve vanu naplňte teplou vodou, přidejte koupel pro změnu barvy a zábava s koupáním začíná. Koupejte se při teplotě 35 až 38 ° C po dobu 10 až 20 minut, podle vašich preferencí. Nezbarví pokožku ani vlasy. Zbytky ve vaně
odstraňte horkou vodou.

Upozornění

Zamezte přímému kontaktu pěny s očima . S výrobkem do lázně manipulujte pouze suchýma rukama a nepoužívejte nezředěný. Skladujte na chladném a suchém místě.

Složení

Maris Sal, Carthamus Tinctorius Olej, Theobroma Cacao Seed Máslo, Macadamia Ternifolia Olej, Calendula Officinalis Olej, Glycin Soja Olej, Tokoferol, Voda, Sodný Lauriumyl, Sulfosuclica, Sulfosuclica Sodná Sulfonyl, Sulfosuclica, Sulfosuclica, Sulfosuclica, Luxurium Sulfosuclica, Luxurium Sulfose, Sulfosuclica, Sulfose, Sulfosuclica, Sulfose, Sulfosuclica, Sulfose, Sulfosucl. Limonene, CI 42090, CI 47005

Balení obsahuje 50 g na 1 plnou koupel

TETESEPT Hokuspokus koupelová sůl, 45g
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Dominika, Opava Levné zboží Kvalitní zboží Komunikace obchodu Dáreček k nákupu
Guatav, Pezinok Rychlost dodania, dobre ceny
Veronika, Lazne Bohdanec Perfektní komunikace Rychlost dodání Skvělé ceny Doporučuji

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.