Výbavička pro miminko: Co všechno byste měli mít připraveno

Výbavička pro miminko: Co všechno byste měli mít připraveno
Příprava výbavičky pro miminko je pro většinu rodičů vzrušující, ale často i trochu stresující událostí. Představa toho, že máte postarat se o malého človíčka, vyžaduje pečlivou přípravu a plánování. Ale co všechno byste měli mít připraveno, aby vám nic nechybělo? V následujícím průvodci vám nabídneme seznam nezbytností i doporučení k výbavičce pro vaše miminko.
  1. Oblečení:
  • Bodyčka, dupačky a košilky: V závislosti na ročním období vyberte tenčí nebo teplejší varianty. Mějte alespoň 8-10 kousků.
  • Teplejší overal: V závislosti na ročním období.
  • Čepičky: I v létě je dobré mít čepičku na ochranu před sluncem. V závislosti na ročním období tenčí nebo silnější.
  • Ponožky a botičky: Ačkoliv v prvních měsících nejsou nezbytné, jsou vhodné pro ochranu nožiček.
  • Rukavičky: Aby miminko neškrábalo svůj obličej.
  • Látkový bryndáček: Alespoň 3-5 kousků.

 

  1. Spaní:

 

  1. Stravování:

 

  1. Péče o hygienu:

 

  1. Přeprava:
  • Kočárek: Zvažte své potřeby a životní styl. Chcete kompaktní městský kočárek nebo terénní variantu?
  • Autosedačka: Pro bezpečný převoz miminka v autě.
  • Nosítko nebo šátek: Skvělé pro procházky, kdy nechcete používat kočárek.

 

  1. Zdraví a bezpečnost:
  • Teploměr: Ideálně s rychlým odečtem a vhodný pro děti.
  • Lékárnička: Obsahující základní léky a potřeby pro první pomoc.

 

  1. Hračky a stimulace:

 

  1. Ostatní:

 

Závěrem, při přípravě výbavičky pro miminko se řiďte svými potřebami a životním stylem. Některé věci mohou být pro vás nezbytné, zatímco jiné považujete za nepodstatné. Doporučujeme také konzultovat se s rodinou a přáteli, kteří již mají děti, protože jejich rady a doporučení mohou být neocenitelné. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv výbavičku, pamatujte, že láska, péče a pozornost, kterou svému dítěti věnujete, je to nejcennější, co mu můžete nabídnout.



O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.